Nieuwe cursussen Volksuniversiteit

Nieuwe cursussen Volksuniversiteit
Foto RTV Seaport/PR

De Volksuniversiteit Velsen start het nieuwe jaar met een cursus Art Journal en een cursus Mozaïek. De cursus Art Journal start op maandag 6 januari 2020 en de cursus Mozaïek begint op maandag 13 januari 2020.

Tijdens de vier lessen mozaïek worden voorwerpen gemaakt: een schaal met glas, een lamp en de afbeelding met de ‘African Woman’. In de vijf lessen Art Journal (letterlijk een kunstdagboek) stellen de cursisten een persoonlijk en geïllustreerd boek samen met een eigen verhaal, tekening of andere afbeeldingen met andere technieken.
Mensen die hun Nederlands willen verbeteren kunnen zich opgeven voor zes lessen NLP Introductiecursus. De eerste les begint op woensdag 29 januari 2020. In deze cursus leert men de communicatie verbeteren en zichzelf verder te versterken in het contact met anderen.

Alle cursussen vinden plaats bij KunstForm in de Bibliotheek aan het Dudokplein in IJmuiden.

voor meer informatie: www.volksuniversiteitvelsen.nl