36e Nieuwjaarsduik in IJmuiden

36e Nieuwjaarsduik in IJmuiden
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Stichting strandspektakel IJmuiden met Paviljoen Noordzee en de IJRB organiseren morgen 1 januari de traditionele nieuwjaarsduik in IJmuiden voor jong tot oud.

Inschrijven vanaf 11.30 uur in Paviljoen Noordzee. De duik vindt plaats om 13.00 uur. Inschrijven is gratis; een donatie voor de IJRB is welkom.

Bij inschrijving krijg je de Unox-muts en het traditionele herinneringsvaantje en de bonnen voor de gratis chocomel, glühwein en erwtensoep. Het geheel wordt na de duik opgeluisterd met gezellige muziek in de zaal.

Neem een paar oude slippers, sportschoenen of zwemschoenen en een handdoek en badjas mee. Dit voorkomt dat men koude voeten krijgt of onderkoeld raakt voor de duik. Zie ook www.strandspektakelijmuiden.nl of bel 0255-514004.