Tweede Kerstdag cello en piano in ’t Mosterdzaadje

Op Tweede Kerstdag, donderdag 26 december om 15.00 uur treden in ‘t Mosterdzaadje op de Japanse pianiste Naomi Tamura en de celliste Bas de Rode. Uitgevoerd gaan worden Rachmaninov (opus 19 (1901) en Rudolf Escher (sonate concertante (1943) en tot slot ‘le Grande Tango’ (1982) van Astor Piazzolla.
De pianiste Naomi koos met hart en ziel voor het werk van Rachmaninov. De piano komt volledig tot zijn recht, evenals de cello. De keuze voor Escher (neef van de tekenaar) maakte Bas. Tot de verbeelding sprekende muziek die het gemoed diep raakt. De gemoederen komen weer tot rust in de gepassioneerde klanken van de Tango.
Naomi en Bas kennen elkaar al sinds hun studietijd. Ze speelden samen in allerlei ensembles, maar hun wegen splitsten zich. Nu hebben ze draad van de liefde voor de kamermuziek weer opgepakt.

‘t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is vanaf een half uur voor aanvang geopend.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.

%d bloggers liken dit: