Openingstijden Zee- en Havenmuseum

Openingstijden Zee- en Havenmuseum
Foto RTV Seaport/PR

Het IJmuider Zee- en Havenmuseum is in de kerstvakantie van zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari (bijna) alle middagen extra open van 13.00 tot 17.00 uur, behalve maandag. De beide kerstdagen, nieuwjaarsdag en op maandag is het museum gesloten. Dit is de laatste kans om de exposities ‘Wederopbouw Velsen’ en de jubileumexpositie ‘Museumschatten’ te bezoeken. Beide exposities lopen t/m 5 januari.

Zaterdag 28 december is het motorendraaimiddag. Beleef met kinderen van peuter tot puber een leuke middag met een van de vier speurtochten. Of speel met 12 jaar en ouder het uitdagende Escapespel en probeer de code te kraken van de oude scheepskist. Tot en met 31 december maken alle bezoekers kans op prachtige prijzen, waaronder een museumarrangement voor 15 personen.

Conny Braam geeft twee lezingen. De lezing van zondag 29 december is uitverkocht. Voor de extra lezing op zondag 5 januari kan nog worden gereserveerd via de website van het museum.

De Museumkaart is geldig. Zie voor alle info www.zeehavenmuseum.nl.