Zondag live Kerst radioprogramma bij Seaport

Zondag live Kerst radioprogramma bij Seaport

RTV Seaport verzorgt zondag 22 december vanuit de studio aan de Gerard Doustraat een live-kerstmarathon-uitzending. Van 12 tot 18 uur is een doorlopend programma te beluisteren aangevuld met de door de radiomakers van RTV Seaport samengestelde lijst met kerstmuziek.

Luisteraars zijn gedurende de uitzending van harte welkom in de studio waar ze kunnen kennis maken met onze radiomakers en met hen te genieten van een aangekleed glaasje glühwein, een biertje of een frisje,

Verder kunnen bezoekers kerstgroeten/wensen uitspreken, die live via de radio worden uitgezonden. Dat kan in de studio maar ook telefonisch via: 0255-577922. Of via de e-mail: nieuws@rtvseaport.nl

Kortom een aantrekkelijk programma voor iedereen. Kom zondag naar de studio van RTV Seaport aan de Gerard Doustraat 40 in IJmuiden.