Emiel Webbe te gast in NieuwsPunt

Emiel Webbe te gast in NieuwsPunt
Foto: RTV Seaport

Emiel Webbe, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Zuid, is vanavond maandag 16 december te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 19 en 21 uur vertelt Emiel, die morgen afscheid neemt als voorzitter, over zijn ervaringen en hoe hij denkt over het benaderen van bewoners bij de politieke besluitvorming door de gemeente.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman van het wijkplatform IJmuiden-Noord. Hij zal in gesprek gaan met Emiel over de toekomst van de wijkplatforms. Gerardo Eijbersen van de VVV geeft tips over de regionale uit-agenda van de komende week en politiek verslaggever Gertjan Huijbens geeft een toelichting op de agenda van de vergadering van de gemeenteraad van donderdag 19 december aanstaande.

NieuwsPunt wordt vanavond gepresenteerd door Netty Struijs en Jim van der Eng en wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.