Sociaal wijkteam deelt chocolade uit

Sociaal wijkteam deelt chocolade uit
Foto RTV Seaport/PR

Het Sociaal Wijkteam deelt op de IJmuidense weekmarkt donderdag 19 december kerstchocolade uit om samen te delen. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn de medewerkers op de markt te vinden. Met deze chocolade kunt u iemand die eenzaam is verrassen en er samen van genieten.

Met de kerst in aantocht wil het Sociaal Wijkteam graag een ieder een hart onder de riem steken. De feestdagen zijn het moment om samen te zijn en te delen. Kent u iemand die zich wel eens eenzaam voelt? Of heeft u daar zelf soms last van? Het Sociaal Wijkteam kan een steun in de rug zijn.

Ook voor advies op het gebied van financiƫn, wonen, welzijn of zorg kunt u bij het wijkteam terecht. Ze ontmoeten u graag donderdag op de weekmarkt.