Franse chansons in ’t Mosterdzaadje

Franse chansons in ’t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Op vrijdag 13 december om 20.00 uur wordt ‘t Mosterdzaadje ondergedompeld in de sfeer van het Franse Chanson en de Tango. Het Rose-Île Kwartet, finalist van het ‘Concours de la Chanson’ 2018 in Den Haag, bestaat uit de chansonnière Toetie Rijnaard, Gérard Baldeo – gitaar en basgitaar, Theo Worm – klarinet en gitaar en Nico Hoogland – accordeon.

Zij brengen luisterliedjes zoals Franse chansons, Spaanstalige liedjes uit Zuid Amerika, Duits- en Jiddisch repertoire. En ook de tango, rumba en wals. Zangeres Toetie Rijnaard bouwde een breed repertoire op. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Dit wordt een avond vol van melancholie en romantiek. Gevoelige muziek om bij weg te dromen, maar soms ook om te willen gaan dansen. Kortom, muziek om van te genieten.

%d bloggers liken dit: