Eric Smit van sportloket Velsen gast in NieuwsPunt

Eric Smit van sportloket Velsen gast in NieuwsPunt
Foto: RTV Seaport

Eric Smit van Sportloket Velsen is vanavond, maandag 9 december, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 20 en 21 uur vertelt Eric over de doelstellingen van het sportloket en in het bijzonder over het sportgala dat vrijdag 28 februari 2020 plaatsvindt.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman van het wijkplatform IJmuiden-Noord. Hij zal verslag doen van het vorige week gehouden gesprek met wethouder Bram Diepstraten over de voortgang van de wijkplatforms in de toekomst. Gerardo Eijbersen van de VVV geeft tips over de regionale uit-agenda van de komende week en politiek verslaggever Gertjan Huijbens geeft een toelichting over de politieke besluiten van college van B&W en gemeenteraad.

NieuwsPunt wordt gepresenteerd door Netty Struijs en Luc Gomes en wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.