Adopteer een kerstboom via PV-museum

Adopteer een kerstboom via PV-museum
© RTV Seaport / PR

Ook dit jaar is het in feestmaand december mogelijk een ‘groene’, dat wil zeggen biologisch gekweekte en duurzame kerstboom te adopteren. In onze regio kan dat bij het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis. Zo’n kerstboom met kluit huur je voor een bedrag tussen de 20 en 50 euro, breng je begin januari weer terug, en diezelfde boom kun je volgend jaar opnieuw met kerst in huis hebben.

De her te gebruiken bomen van 1,20 tot 2 meter hoog komen van de biologische kwekerij ‘Randijk’ in Leusden, bij Amersfoort, dus in eigen land. Die kweker werkt zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. In het Pieter Vermeulen Museum zijn er zo’n vijftig beschikbaar. Ze zijn daar op te halen op zondag 15, woensdag 18 en zondag 22 december tussen 13 en 16:30 uur. Terugbrengen kan op zondag 5 en woensdag 8 januari 2020, tussen 13 en 16:30 uur.

Op website www.pietervermeulenmuseum.nl staat meer informatie.