Inzamelactie DE-punten voor Voedselbank

Inzamelactie DE-punten voor Voedselbank

Na het succes van de inzamelingsactie van Douwe Egberts punten in 2017 wordt ook dit jaar dat de kerstactie. Doel is om zoveel mogelijk DE-punten te verkrijgen die via de landelijke actie van Lions Nederland kunnen worden omgezet in pakken koffie voor de lokale Voedselbanken. Douwe Egberts werkt ruimhartig mee met deze actie en stelt inzameldozen beschikbaar.

Deze staan straks in vrijwel alle supermarkten in Velsen, en in de wijkcentra en de beide bibliotheken.

Voedselbank Velsen zet zich in voor huishoudens die het moeilijk hebben wekelijks een gratis voedselpakket aan te bieden en werkt samen met de Stichting SOCIUS Maatschappelijke Dienstverleners. SOCIUS regelt de intake met een voorstel van toelating, de regelmatige hercontrole en de begeleiding van onze klanten.

Voor het aanvragen van een voedselpakket kunt U een afspraak maken met SOCIUS via tel. 088 – 88769000. Nieuwe vrijwilligers voor Voedselbank Velsen kunnen zich melden via mail info@voedselbankvelsen.nl.