Kerststukjes van de jongens van St. Radboud

Kerststukjes van de jongens van St. Radboud
Foto RTV Seaport/PR

De jongens van de RA159 St.Radboud gaan op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 december weer met z’n allen de straat op om hun kerststukjes huis aan huis te verkopen. Met deze jaarlijks terugkerende actie verkoopt deze speltak in en Santpoort en omgeving kerststukjes.

Ieder jaar maken de jongens van de RA159 zelf kerststukjes. Deze scoutinggroep is altijd actief met acties om geld in te zamelen voor hun groep. Vrijdagavond en zaterdag verspreiden de mannen zich over de gemeente, waar zij huis aan huis de kerststukjes aan de man gaan brengen.

Het is bijna ondenkbaar maar als u de verkopers aan de deur gemist heeft kunt u bellen met 06-31351531 en komt er een verkoper bij u in de buurt.

%d bloggers liken dit: