Rabobank IJmond terug naar de Dokweg

Rabobank IJmond terug naar de Dokweg
Foto: RTV Seaport/Sjoerd Dekker

Rabobank IJmond keert terug naar het kantoor aan de Dokweg in IJmuiden en sluit hiermee de bankwinkel aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord. Doordat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen is de kantoorruimte te groot geworden.

‘Onze klanten regelen steeds meer bankzaken online en het aantal klanten dat een bankwinkel bezoekt neemt jaarlijks sterk af’, aldus Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ‘Hierdoor hebben we opnieuw gekeken naar de spreiding van onze bankwinkels in het werkgebied en besloten onze bankwinkel in Santpoort-Noord te sluiten’.

‘In het kantoor aan de Dokweg in IJmuiden zagen wij een geschikte locatie waardoor wij hebben besloten om voor de zomer van 2020 hier naartoe terug te keren. In de bankwinkel in Santpoort-Noord kunnen klanten tot en met vrijdag 10 januari terecht’.