Fotograaf Ed Geels te gast in NieuwsPunt

Fotograaf Ed Geels te gast in NieuwsPunt
© RTV Seaport / PR

Fotograaf Ed Geels is vanavond, maandag 2 december, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 19 en 20 uur. Ed Geels heeft net als vorig een kalender met foto’s van zijn hand samengesteld, die dit keer het thema Hollywood heeft. De opbrengst van de kalender komt geheel ten goede aan hospice De Heideberg in Santpoort

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman van het wijkplatform IJmuiden-Noord en met Gerardo Eijbersen van de VVV, die tips geeft over de regionale uit-agenda van de komende week. En politiek verslaggever Gertjan Huijbens geeft een toelichting op vergadering van de gemeenteraad van vorige week donderdag 28 november.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.