Wie worden sportkampioenen Velsen 2019

De gemeente Velsen vraagt iedereen om kandidaten voor te dragen voor de titel Velsense Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Talent (tot 18 jaar),  Master (vanaf 40 jaar) en Gehandicapte Sporter van het jaar 2019.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Sportgala op vrijdag 28 februari 2020 in het Thalia Theater.

Elk jaar kiest de gemeente haar sportkampioenen en worden andere sporters in het zonnetje gezet. Wie een kandidaat kent, mag hem,  haar of een heel  team voordragen. De prestatie dient behaald te zijn in het kalenderjaar 2019 en de sport moet onderdeel zijn van een sportbond die aangesloten is bij het NOC*NSF.

Nominaties vóór 31 december doorgegeven via de aanmeldknop op de website van www.sportgalavelsen.nl  of mailen naar sportgala@velsen.nl  Voor vragen kunt u bellen met Eric Smit, Sportloket Velsen: 06-1512 9401.