Themabijeenkomst Digisterker in de Bieb

Themabijeenkomst Digisterker in de Bieb
© RTV Seaport / PR

De nieuwe donorwet gaat in op 1 juli 2020. Alle volwassenen moeten  dan in het donorregister vastleggen wat ze met hun organen willen doen na hun overlijden. 

Het registeren kan via een formulier, maar het kan ook online met behulp van de DigiD. Dit gaat sneller. Maar niet iedereen is digitaal vaardig genoeg om dit te doen. Daarom organiseert Bibliotheek Velsen een themabijeenkomst om uitleg te geven over het online invullen van het donorregister.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook uitleg gegeven hoe digitaal om te gaan met de zorgpolis voor 2020. Wijzigen of overstappen? Hoe doe je dat via de computer? 

 De bijeenkomst is op donderdag 28 november van 10 tot 12 uur in de bibliotheek van IJmuiden. Aanmelden kan via info@bibliotheekvelsen.nl, in de bibliotheek zelf of te bellen met 0255-525 353. Een werkende DigiD is nodig om de bijeenkomst goed te kunnen volgen.