Tata Steel opent infoloket in Wijk aan Zee

Tata Steel opent infoloket in Wijk aan Zee
© RTV Seaport / PR

Tata Steel opent op vrijdag 29 november een loket in de Zwaanstraat in Wijk aan Zee waar mensen welkom zijn met vragen over het bedrijf en meer informatie kunnen krijgen over de omgevingsmaatregelen uit de Roadmap 2030.

Het informatieloket met als naam ‘Tata Steel in de Buurt’ heeft als doel de bereikbaarheid te verbeteren en communicatie met de omgeving te intensiveren. Er staat een microscoop waarmee eerste analyses van stofmonsters kunnen worden gedaan. Daarnaast kunnen omwonenden in gesprek met aanwezige experts.

Het loket zal informatie verstrekken over de Roadmap 2030 en alle projecten die daaronder vallen. Er komt een ideeënbus te staan, bezoekers kunnen informatie krijgen over de duurzaamheidsplannen en er kan via VR-brillen een kijkje worden genomen in de fabrieken.

De openingstijden van het loket zullen later bekendgemaakt worden.

%d bloggers liken dit: