René van der Wel presenteert Album ‘Echt Wel’.

René  van der Wel presenteert Album ‘Echt Wel’.
Foto RTV Seaport/PR

Afgelopen zondag presenteerde zanger René van der Wel tijdens een groot muziekspektakel in Villa Westend in Velserbroek het album ‘Echte Wel’. Voorafgaand aan de officiële presentatie waren er verschillende optredens zijn The Voice Senior collega’s Klaas van der Veen, Ed Verstappen, Bruno Lord, Steve Yocum en Joke Tromp.

René van der Wel: “Hier staat geen jonge man meer. Hier staat gewoon een senior die volgend jaar 65 wordt, maar met een passie voor zingen. Dat zit in mijn bloed’. En over zijn deelname aan The Voice Senior vertelt hij, dat het hele Voice-avontuur voor hem bijzonder was met als hoogtepunt deelname aan het ‘Team Marco Borsato.

Het hoogtepunt van het album is ‘Plaats voor twee’ voor René. Met ‘Je bent zoals je bent’ en ‘Het is over’ het nummer van Jeroen van der Boom kwam er een einde aan het concert. Het enthousiaste publiek riep echter ‘We want more’. En met veel plezier zong René met zijn band nog eens zijn eerst single ‘Onderweg naar jou’.