Reportage bijeenkomst veiligheid in Velsen

Reportage bijeenkomst veiligheid in Velsen
foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Donderdag 21 november organiseerde de gemeente een openbare bijeenkomst over de veiligheid in Velsen. RTV Seaport was erbij en maakte een reportage, die nu is te zien op onze website en zender.

De burgemeester en gemeenteraadsleden gingen met elkaar, met deskundigen van onder andere politie, brandweer, marechaussee, ambtenaren en de enkele aanwezige burger en ondernemer in gesprek over het brede onderwerp veiligheid, variërend van overlast van hangjeugd tot cybercrime.

Er wordt onder meer gesproken over de resultaten van een wijkpoll over dit onderwerp, waarop 1087 inwoners en ondernemers hebben gereageerd. Na enkele korte presentaties werd er op zes thema’s een dialoog gevoerd. De aanwezige raadsleden gaven aan het eind van de avond aan welke onderwerpen zij belangrijk vinden om het komend half jaar aandacht te geven.