Martijn Mewe gast in NieuwsPunt

Martijn Mewe gast in NieuwsPunt
Foto: RTV Seaport/PR

Martijn Mewe, voorzitter van Energiek Velsen, is vanavond, maandag 25 november, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 20 en 21 uur vertelt hij over de doelstelling van Energiek Velsen een organisatie voor iedereen binnen Velsen die duurzame energie een warm hart toedraagt en stappen wil maken op dit gebied.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman van het wijkplatform IJmuiden-Noord, Emiel Webbe van het wijkplatform IJmuiden-Zuid en met Gerardo Eijbersen van de VVV, die tips geeft over de regionale uit-agenda van de komende week. En politiek verslaggever Gertjan Huijbens geeft een toelichting op de lange agenda van de vergadering van de gemeenteraad van donderdag 28 november aanstaande.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.