De Velsen Kalender: The Hollywood Edition!

De Velsen Kalender: The Hollywood Edition!
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Na het immense succes van de Velsen kalender van verleden jaar hebben Jeff Folkerts en Ed Geels toch lang getwijfeld of er voor 2020 een vervolg zou komen.

Zondag middag was er de presentatie van de Velsense kalender in een volle zaal van de Wildeman in Santpoort. Verleden jaar heeft de kalender maar liefst 12.000 euro opgebracht voor Hospice De Heideberg. Een gigantisch bedrag waar ze heel erg trots op zijn. Met de opbrengst heeft de Hospice veel goeds kunnen doen, waaronder de aanschaf van twee nieuwe bedden voor de kamers.

Dit jaar zal de opbrengst wederom geheel naar de hospice gaan, ze kunnen het geld heel goed gebruiken, want hier wordt zo liefdevol door tientallen vrijwilligers gewerkt, en deze instelling blijft voortbestaan door giften en bijdragen van sponsoren. De Velsen Kalender heeft dit jaar een bijzonder thema… The Hollywood Edition!

Ed heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze kalender zodat deze vóór de feestdagen verkrijgbaar zou zijn. De kalender is ook online te bestellen, en op verschillende verkooppunten in Velsen ook verkrijgbaar zal zijn

http://www.develsenkalender.nl/