Klimaatcoach Tessa Kramer bij #BRAK

Klimaatcoach Tessa Kramer bij #BRAK
© RTV Seaport / PR

Tijdens Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw is onze impact op milieu en klimaat extra groot. Kado’s, verpakkingen, eten; we verbruiken meer dan op andere dagen. Wat kun je doen om je impact te verkleinen? 

Je wordt van harte uitgenodigd voor een informatieve én praktische avond over ‘De Verborgen Impact’ bij #BRAK aan het Kennemermeer.

Tessa Kramer is Klimaatcoach en verbonden aan Think Big Act Now. Vanaf 19 uur gaat zij in het wikkelhuis vertellen en laten zien hoe consumenten het verschil maken, bijvoorbeeld door de feestdagen duurzaam te vieren. We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we vaak denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis of wekelijks aan de pomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we kopen.

Meer informatie op brakijmuiden.nl.