De Jonge Stem speelt de 3 Musketiers

De Jonge Stem speelt de 3 Musketiers

Na het daverende succes van Shrek de Musical speelt De Jonge Stem op vrijdag 8 en zaterdag 9 november de spectaculaire musical ‘3 Musketiers’, die is gebaseerd op het bekende boek van Alexandre Dumas en speelt zich af in de 17e eeuw in Frankrijk.

De jonge d’Artagnan gaat op weg naar Parijs om musketier van de koning te worden. Onderweg ontmoet hij de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis met het welbekende motto: “Eén voor allen en allen voor één”. Wordt d’Artagnan uiteindelijk ook een musketier? 3 Musketiers is een Nederlandse musical met prachtige muziek, veel spektakel tegen een historische achtergrond die met veel plezier opgevoerd wordt door Musicalgroep De Jonge Stem onder leiding van Mieke van der Hulst.

Kaarten voor de voorstelling kosten € 18,50 en zijn verkrijgbaar bij Stadsschouwburg Velsen, www.stadsschouwburgvelsen.nl of aan de kassa (ma. t/m vr. 12.30 – 14.00 uur en op voorstellingsdagen vanaf 17.00 uur).