Vijfde .IJmuiden magazine komt eraan

Vijfde .IJmuiden magazine komt eraan
Foto: Reinder Weidijk

Vanaf vandaag valt in heel Velsen het nieuwe .IJmuiden magazine in de bus. De eerste exemplaren werden tijdens het citymarketingevenement .IJmuiden verbindt door bestuurslid Ineke van der Geest overhandigd aan burgemeester Frank Dales en wethouder Jeroen Verwoort.

Met het kleurrijke blad laat Stichting Citymarketing Velsen zien hoe veelzijdig onze gemeente is. Van het rauwe karakter van de havens, industrie en het strand tot de prachtige natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Recreatieschap Spaarnwoude en de buitenplaatsen. Verder wordt er ingegaan op de plannen voor volgend jaar, dat met PreSail IJmond, Sail Amsterdam en de Heineken Dutch Grand Prix een bijzonder kansrijk jaar wordt voor de promotie van .IJmuiden en de gemeente Velsen.’

Stichting Citymarketing Velsen houdt zich bezig met de promotie van .IJmuiden en werkt samen met meer dan dertig organisaties om dat voor elkaar te krijgen.