Passie uit Georgië

Passie uit Georgië
© RTV Seaport / PR

De Georgische pianiste Ketevan Sharumashvili is zondag 3 november om 15.00 uur te gast in ‘t Mosterdzaadje. Zij heeft een ontroerend mooi, aantrekkelijk en uitdagend programma samengesteld waarin alle facetten van haar meesterschap aan bod gaan komen.

Uitgevoerd worden Bach, Schubert (Impromptus), Liszt/Schubert (liedbewerkingen o.a. Ave Maria), Verdi/Liszt (Rigoletto), Piazzolla (Adios Nonino), Rachmaninov/Kreisler (Liebesleid), Trenet (En Avril a Paris) en Ginastera (drie Argentijnse dansen).

Ketevan, geboren en getogen in Tbilisi, heeft met twee masters en het diploma van concertpianiste een imposante internationale opleiding genoten. Ze vulde haar studie aan bij  Jan Wijn aan het conservatorium in Amsterdam. Behalve haar fenomenale techniek blinkt de charismatische pianiste vooral uit door haar diepgaande spel.