Drie bedrijven genomineerd voor IJmond Werkt! Award

Drie bedrijven genomineerd voor IJmond Werkt! Award
Foto: RTV Seaport/PR

De IJmond Werkt! Award 2019 wordt op dinsdagavond 26 november uitgereikt tijdens IJmond Onderneemt in de A9 Studio’s in Uitgeest.
De jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Marjan Steenbergen (eigenaar van Budget Broodjes Beverwijk en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2018) nomineerde drie bedrijven voor deze prijs.

De genomineerden zijn CMF Services, Mc Donald’s Beverwijk en Patina Dakdenkers. Alle drie hebben een structurele basis gecreëerd voor mensen die via IJmond Werkt! aan werk worden geholpen, varierend van statushouders tot mensen met een arbeidsbeperking. De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf, dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren.

Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie Awards uitgereikt. Naast de IJmond Werkt! Award, worden ook de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt.