DKV speelt laatste wedstrijd op Schoonenberg

DKV speelt laatste wedstrijd op Schoonenberg
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 26 oktober speelt DKV 1 de allerlaatste wedstrijd op sportpark Schoonenberg. Na ruim 60 jaar op Schoonenberg gespeeld te hebben verhuist DKV na het zaalseizoen in april naar Sportpark Zeewijk.

In goed overleg tussen de gemeente en DKV is besloten deze stap te zetten. Voor DKV werd het onderhoud van de kantine een kostbare aangelegenheid en voor de gemeente past deze verhuizing in de plannen om sportpark Zeewijk multifunctioneel te maken.

Dat neemt niet weg dat een dergelijke verhuizing gepaard gaat met enige emoties omdat de kantine op Schoonenberg al zolang bestaat en ook met behulp van de eigen vrijwilligers is gebouwd.

DKV 1 speelt om 15.30 uur een thuiswedstrijd tegen Purmer. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd voor leden en oud-leden.