De Neven van Ed in Herberg Café IJmond

De Neven van Ed in Herberg Café IJmond
© RTV Seaport / PR

Voor rock & bluesband De Neven van Ed begint het winterseizoen en dat wil de  band inluiden met een thuiswedstrijd in Velsen-Noord. Zaterdag 26 oktober om 21 uur speelt de band in Herberg Café IJmond aan de Wijkerstraatweg. De entree bedraagt € 5,-

De Neven van Ed timmert, met snel stijgend succes, aan de weg. Elke zaal reageert enthousiast op de rockers en de ‘buzz’ zorgt dat elke zaal ook goed gevuld is. Veel bekende en ook wat minder bekende nummers uit de rockgeschiedenis worden voor het publiek een nieuwe kennismaking met soms oude muziek.

Voorbij komt muziek van o.a. Doors, Gallagher, J.Geilsband, Dire Straits, Beatles, Stones, Bob Seger, etc, etc. Van relaxte JJ Cale, tot hardrockende ACDC

Een van de opvallende eigenschappen van de Neven van Ed is de combinatie van muzikanten:drie mannen van rond de zestig en drie mannen van onder de dertig die het in de muziek enorm goed met elkaar kunnen vinden.