André Verhage schittert in Wolverhampton

André Verhage schittert in Wolverhampton
Don en André (eigen foto)

Hij heeft grote indruk gemaakt én het heeft op hem grote indruk gemaakt: IJmuidenaar André Verhage schitterde afgelopen zaterdag op de internationale Slade Conventie in het Engelse Wolverhampton. De IJmuidense singer-songwriter en idolate fan van de legendarische band Slade was uitgenodigd om een optreden te verzorgen. En daar ontmoette hij een van zijn idolen.

,,Het publiek was dolenthousiast, dit was mijn beste optreden ooit!”, aldus een uitgelaten Verhage. In onze regio is hij onder andere bekend vanwege zijn vertolking van de Slade-klassieker ‘Merry Christmas Everbody’, ook midden in de zomer met nepsneeuw en bij dertig graden Celsius. Het hoogtepunt voor ‘Andrew Heagen’ was echter in de kleedkamer, toen Slade-drummer Don Powell hem daar kwam begroeten. ,,Ik heb enkele songs van The Beatles en The Eagles voor hem gezongen, omdat hij daar een grote fan van is.” Lachend: ,,Hij zong ze zelfs mee, al kan hij het beter bij het drummen houden.”

Komende zondag treedt André Verhage samen met Alex ’the Wolfman’ Wolf op in brasserie Blauw in het Velserhof aan het Marktplein in IJmuiden. De aanvang is 15:00 en de toegang gratis. Ongetwijfeld zal hij dan op muzikale wijze terugblikken op zijn onvergetelijke ervaring in Engeland van een week eerder.