Wethouder Steijn vanavond in NieuwsPunt

Wethouder Steijn vanavond in NieuwsPunt
Foto Ton van Steijn / RTV Seaport

Wethouder Marianne Steijn is vanavond, maandag 14 oktober, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 19 en 21 uur vertelt zij over haar brede portefeuille Sociaal Domein in het algemeen en over actuele onderwerpen in het bijzonder, zoals de Regenbooggemeente, armoede, laaggeletterdheid en de integratie van statushouders.

In het eerste uur schuift tevens Ronald Serné van het Regenboogloket aan, een van de organisatoren van Coming Out Day van afgelopen vrijdag en lid van het panel dat de gemeente ondersteunt bij het LHBTI-beleid.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman en Emiel Webbe van de wijkplatforms IJmuiden-Noord en IJmuiden-Zuid en Gerardo Eijbersen van de VVV. En Gertjan Huijbens vertelt over de drukke week voor de raadsleden, maar doet dat niet via de telefoon. Want hij vervangt presentator Netty Struijs en maakt dus samen met Luc Gomes deze aflevering van NieuwsPunt.

De uitzending wordt herhaald op dinsdag tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.