Telstar pakt een punt in Oss

Telstar pakt een punt in Oss
Reda Kharchouch

Telstar heeft zich gedeeltelijk hersteld van de slechte reeks van de afgelopen drie weken. Na drie verliespartijen werd zaterdagavond op bezoek bij Top Oss met 2-2 gelijk gespeeld.

Grote man bij Telstar was spits Reda Kharchouch, die met zijn twee treffers in de 33e en 52e minuut de Witte Leeuwen tot twee keer toe langszij bracht. Bij zijn eerste goal, waarbij hij twee tegenspelers en de keeper passeerde, kwam er wel een handsbal aan te pas die door de scheidsrechter niet werd gezien. Eigenlijk had Kharchouch nog een derde keer moeten scoren, want al na tien minuten kreeg hij een uitgelezen kans op de openingstreffer. Vrij voor de keeper schoot hij echter langs de verkeerde kant van de paal.

In een open en aantrekkelijke wedstrijd, die live was te zien op Fox Sports, gingen beide ploegen tot het einde vol voor de winst. Daarbij kreeg Top Oss ook een aantal grote kansen, maar Telstarkeeper Swolfs onderscheidde zich met enkele knappe reddingen. De 1-0 voor de Ossenaren was een ongelukkig eigen doelpunt van Shaquill Sno in de 19e minuut. De 2-1 viel ook al ongelukkig, want werd vlak voor rust binnen gekopt door Philippe Rommens. Al roken de Witte Leeuwen een paar keer aan de overwinning, het gelijkspel was uiteindelijk een juiste afspiegeling van de wedstrijd.