Coaches Energiek Velsen van start

Coaches Energiek Velsen van start
RTV Seaport / PR

Voor inwoners van Velsen die hun woning energiezuiniger willen krijgen biedt lokale duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen laagdrempelige en effectieve hulp aan. In de afgelopen maanden zijn in totaal 20 gemotiveerde inwoners opgeleid tot energiecoach, die kunnen helpen met hun kennis, een stappenplan en tips.

Martijn Mewe, voorzitter van Energiek Velsen: “Het interessante is dat je vrij eenvoudig met kleine stappen en beperkte investeringen al grote besparingen kunt realiseren en direct meer comfort in je woning ervaart. Je hoeft niet persé in een keer je woning aan te pakken”.

Een gesprek met een energiecoach is aan te vragen via www.energiekvelsen.nl. De energiecoach en de bewoner bereiden een en ander voor zodat het coachgesprek resultaatgericht is. De gemeente Velsen en Provincie Noord-Holland hebben subsidie verstrekt voor dit project.

%d bloggers liken dit: