Eerste Techport Technologieweek

Eerste Techport Technologieweek
Leerlingen aan de slag met Techport Techniek.

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober wordt voor de eerste keer in de sporthal van Beverwijk de Techport Technologieweek georganiseerd. Deelnemers zijn 800 vmbo, havo en vwo-leerlingen, 2000 leerlingen uit groep 7/8, ouders, docenten, ambtenaren en het bedrijfsleven.

Tijdens de evenementen Tech Your Talent en Promotie Event Techniek geven meer dan 35 regionale bedrijven en onderwijsinstellingen workshops aan leerlingen uit het voortgezet- en basisonderwijs.

Ook is er een speciaal programma voor docenten en ouders. Docenten krijgen tijdens de studiedag concrete handvatten om technologie onderwijs toe te passen in de klas.

Ouders van leerlingen uit groep 7/8 zijn welkom zijn welkom op donderdag 10 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in sporthal Beverwijk. Deze ouders staan immers samen met hun kind op het punt om een keuze te maken voor een vervolgopleiding.