Boekpresentatie Thomas Woolthuis

Boekpresentatie Thomas Woolthuis
RTV Seaport / Mark Metselaar

Afgelopen vrijdag 4 oktober werd in het Haarlemse Pannenkoekenparadijs  het tweede boek van Thomas Woolthuis gepresenteerd. Het boek van de oud-inwoner van IJmuiden heet ´Paranormale Voorspellingen …en wat komt daar dan van uit?´

Viola Holt, oud-televisiepresentatrice en  vriendin van Thomas, opende de boekpresentatie door te vertellen hoe ze Thomas ontmoette en hoe hij later haar Reiki Master werd. Nadat Woolthuis zelf vertelde over de totstandkoming van het boek, overhandigde hij het eerste exemplaar van het boek aan Ton en Hanny Veerkamp (Bekend als ´De Veerkampjes´ uit televisieprogramma ´Man bijt hond´)

In het boek neemt Thomas Woolthuis, eerder al gast bij RTV Seaport, de lezer mee langs allerlei ludieke en interessante voorvallen en situaties die met zijn visie op helderziendheid te maken hebben. Ook deed hij eerder voorspellingen vanaf 2015 tot en mét 2070. Maar kritisch als hij is, benoemt hij ook stellig waar hij dingen in het verleden verkeerd zag.

In zijn vriendenkring begeven zich veel bekende Nederlanders, waaronder Hans Klok, Henk Bres, De Veerkampjes, Ben Cramer en Jelka van Houten, die hij allen in zijn nieuwe  boek bevraagt naar hun spirituele ervaringen. Uitspraken als: “Ik was danseres in Parijs” door Tineke de Nooij, “Zal ik jouw handen eens lezen” door Jelka van Houten en “Denk je dat jij Nostradamus bent?” door Viola Holt illustreren dit boek.

In IJmuiden zal ook uitgebreid aandacht worden besteed aan het boek. Dat gebeurt op zondag 1 december. Dan is er in zalencentrum Velserduin (Velserduinplein 3) de spirituele beurs van Samma Saya, georganiseerd door Thomas en zijn vrouw Cindy.