Fragmenten raad over Velsertraverse en Cultuurvisie

Fragmenten raad over Velsertraverse en Cultuurvisie
De raad gaat op groepsfoto

Geïnteresseerd in de meest opmerkelijke uitspraken en de belangrijkste passages van de raadsvergadering over de Cultuurvisie? Of de inspraak van het wijkplatform over de Velsertraverse en de daaropvolgende reactie en toezegging van de wethouder? De redactie van Raadsplein TV heeft ze voor u op een rij gezet.

In het verslag op onze website wordt gelinkt naar interessante fragmenten uit de integrale uitzending van de raad van 26 september en andere relevante artikelen. Op die manier kunt u zichzelf in enkele minuten een beeld vormen van de uitkomsten van de raadsvergadering. En uiteraard is ook de integrale uitzending terug te zien, zowel op elke moment via internet als op gezette tijden op onze tv-zender.