Wereld Alzheimer Dag; ‘Samen bewegen’

Wereld Alzheimer Dag; ‘Samen bewegen’
© Alzheimer Nederland

‘Samen bewegen’ is dit jaar het thema van Wereld Alzheimer Dag. Het is de dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor dementie. Zoals gebruikelijk wordt deze dag gevierd op 21 september, alhoewel er ook in de week ervoor of erna activiteiten plaatsvinden.

In dat kader organiseert de Keten dementie van de regio Midden-Kennemerland de Wereld Alzheimer Week van 16 tot en met 20 september. Er is ook dit jaar weer een mooi en gevarieerd programma. U kun bv. meedoen met diverse wandelingen, koorzang, koersbal en shakefietsen. Maar u kunt ook luisteren naar lezingen over dementie en de boekpresentatie “alle ouderen naar buiten”.

Een overzicht van alle activiteiten vindt u op de website van de afdeling Midden-kennemerland van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-kennemerland.