Kli-Mindfulness bij #BRAK in IJmuiden

Kli-Mindfulness bij #BRAK in IJmuiden
Foto RTV Seaport/PR

Aanstaande woensdagavond 11 september is Leonie Stekelenburg gast bij #BRAK. Leonie is mindful leiderschapstrainer en klimaat- en neuropsychologie expert.

Bij het wikkelhuis van #BRAK in IJmuiden op deze Kli-Mindfulness kunnen deelnemers van haar van alles te weten komen over de invloed van het klimaat op lichaam en geest. Tijdens deze interactieve lezing krijgt men inzicht in de onbewuste reactie tot de klimaatproblematiek en leert men door een combinatie van neuropsychologie, mindfulness, lichaamswerk en verbindingsoefeningen tot bewuste, duurzame actie te komen.

De lezing is gratis en voor iedereen toegankelijk met een hart voor het klimaat. Inloop: 18.30 uur, de lezing start om 19.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Aanmelden en meer informatie: www.brakijkmuiden.nl of via facebook: https://www.facebook.com/BrakIJmuiden/
#BRAK is het Science Center voor kust & klimaat in IJmuiden. Het wikkelhuis van #BRAK is te vinden naast het parkeerterrein van IJmuiden aan Zee.