Team Daniëlle arriveert zaterdagmiddag

Team Daniëlle arriveert zaterdagmiddag
© RTV Seaport / PR

Team Daniëlle vertrok maandagochtend naar Parijs en het team is van daaruit op de fiets aan de terugtocht begonnen. Waarom is er gefietst?

Er is gefietst om geld op te halen voor Stichting team Daniëlle. De Stichting is vernoemd naar Peter zijn bonusdochter die drie jaar geleden overleed aan de gevolgen van xtc gebruik. Er is geld opgehaald om het magazine Twenty One te realiseren, dit wordt een magazine over xtc.

Er is door Brenda gefietst die haar broer Bart op dezelfde manier vijf dagen voor Daniëlle verloor. Er is gefietst voor alle kinderen die aan xtc zijn gestorven. Er is gefietst voor kinderen, neefjes, nichtjes, buurjongen en meiden en mede-leerlingen uit de klas. Er is gefietst voor bewustwording.

Zaterdag 24 augustus komen de fietsers rond 16 uur aan in het muziekhuisje op het Broekbergerplein in Santpoort-Noord.