Omgevingsdienst IJmond bestaat 20 jaar

Omgevingsdienst IJmond bestaat 20 jaar
Foto: Omgevingsdienst IJmond

Omgevingsdienst IJmond (OD IJ)bestaat dit jaar 20 jaar. Al 20 jaar is de OD IJ in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland bezig met het milieu. Veelal gaat het om controleren van wet- en regelgeving, vaak ook om duurzaamheid, maar altijd om te zorgen voor een schoon milieu en een veilige leefomgeving. Omgevingsdienst IJmond is benieuwd wat milieu voor de inwoners van haar 15 gemeenten betekent. Stuur voor 10 september je gekste, leukste, meest inspirerende of mooiste natuur-, milieu- of duurzaamheidsfoto in en maak kans op duurzame prijzen. Op www.odijmond.nl/winnen kun je je foto insturen en lees je meer over de spelregels.  De hoofdprijs is een infraroodscan van uw woning, door het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket maakt van uw woning een scan en geeft ter plekke advies met welke duurzaamheids-maatregelen u zo min mogelijk energie en warmte zou verliezen. Ook maakt u kans op één van de drie Milieuboxen waarin u items vindt om energie te besparen en producten vindt waarmee u het milieu zo min mogelijk belast.