.IJmuiden verbindt partijen in Velsen Valley

.IJmuiden verbindt partijen in Velsen Valley
© RTV Seaport / Michel van Bergen

Citymarketing .IJmuiden was de afgelopen periode niet te missen op de festivals in de Velsen Valley. De letters trokken veel bekijks en werden regelmatig op de foto gezet. Vooral tijdens Latin Village toen ze op een speciaal aangelegd strandje stonden. Citymarketing leverde ook een bijdrage aan het geslaagde OV IJmond Zomerevenement.

‘Op Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village komen bij elkaar opgeteld zo’n 100.000 bezoekers af’, zegt citymarketeer Friso Huizinga. ‘Veel daarvan zijn nog nooit in IJmuiden of de andere kernen van Velsen geweest. Door goed zichtbaar te zijn op het festivalterrein hopen wij de bezoekers te verleiden om nog eens terug te komen en te ontdekken wat onze gemeente te bieden heeft.’