Geslaagd netwerkevenement in de Velsen Valley

Geslaagd netwerkevenement in de Velsen Valley
Foto: Ko van Leeuwen

Geen grand café of strandpaviljoen, maar het VIP-deck van de grootste festivallocatie in de regio. Het zomerevenement van OV IJmond vond dit jaar plaats in de Velsen Valley, de thuishaven van Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village. Met bijna 150 deelnemers was de backstagetour een groot succes.

‘Voor het zomerevenement zijn we altijd op zoek naar een bijzondere locatie en die hebben we met de Velsen Valley absoluut gevonden’, aldus bestuurslid Vincent Klopper van OV IJmond. ‘Onze leden hebben genoten van de backstagetour waarbij uitleg werd gegeven over de logistiek achter de grote festivals’.

Brian Bout van Dance Valley en Dutch Valley: ‘We zijn verheugd dat OV IJmond ons in de gelegenheid heeft gesteld om op informele wijze nader kennis te maken met ondernemers uit de regio IJmond.’ Mo Sahib, initiatiefnemer van LatinVillage, vult aan: ‘Het was een prettige en constructieve bijeenkomst, maar vooral een startpunt om verder te kijken hoe wij elkaar als ondernemers in de regio kunnen versterken.’