SHIP heeft een nieuwe expositie

SHIP heeft een nieuwe expositie
© RTV Seaport / PR

Bij SHIP is een nieuwe expositie met bijzondere schilderijen van kunstschilder Henk Zwanenburg te zien. De in IJmuiden geboren en woonachtige kunstschilder exposeert hier tot 31 oktober met zijn schilderijen over de scheepvaart.

De kleurrijk weergegeven schilderijen van vooral scheepvaart zijn te bewonderen bij SHIP. De werken van Henk zijn met een duidelijke knipoog naar het impressionisme weergegeven met afwijkende kleuren en wilde streken. Daarnaast werkt hij ook wel met zwaar vertekende perspectieven, zo probeert de kunstenaar van zijn werken een modern sprookje te maken. Uiteraard zijn deze unieke en kleurrijke schilderijen te koop.

SHIP is alle dagen in de week van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en is vrij toegankelijk.