Dorpfeest Santpoort evenementen van start

Dorpfeest Santpoort evenementen van start
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De 1ste dag van evenementen die van start gingen tijdens dorpsfeest Santpoort. Onze fotograaf ging op pad langs een aantal van deze evenementen.

43ste editie van de Rijtuigendag de rondrit voor authentieke aanspanningen en mooie klederdrachten. Waarnaar zij vertrokken vanaf de Ruïne van Brederode nadat ze zich hadden gepresenteerd aan het publiek voor de rondrit door het dorp

Santkamp is een evenement voor ouder en kind. Zij vormen een duo en leggen samen een parcours af en proberen de snelste tijd te behalen. Tijdens het parcours moeten zij samenwerken, elkaar aanmoedigen en stimuleren door te zetten. Waar het er fanatiek aan toe ging met een glimlach van oor tot oor.

Zoals beloofd is het onderdeel “Sterkste van Santpoort” weer terug. Een nieuw organisatieteam zet al haar creativiteit in om er een krachtig evenement van te maken. Bij de achtste editie van de Sterkste van Santpoort op het programma. Na dat jaar van afwezigheid is het evenement terug. Dimitry Menger won bij de heren, bij de dames was Nanny Rooijmans de sterkste.