Hapjes bij Naaldkerk tijdens Wielerronde

Hapjes bij Naaldkerk tijdens Wielerronde
© RTV Seaport / Jaap Schoen

Zonder hapjes en drankjes geen Santpoorts dorpsfeest. Welhaast vanzelfsprekend is er op woensdag 31 juli ook bij de hardloop- en wielerronde die onderdeel uitmaken van het dorpsfeestprogramma volop aandacht voor het consumptieve randgebeuren.

Terwijl atleten zich in het zweet lopen en wielrenners tijdens het rondje rond de kerk pezen voor de gladiolen, staan vrijwilligers van de Naaldkerk in Santpoort-Noord vanaf 17 uur achter een niet te missen kraam klaar om de lekkere trek van toeschouwers te stillen en hun dorst te lessen.

Bezoekers van het traditionele dorpsfeest kunnen voor een aantrekkelijke prijs haring, koffie, thee, appeltaart, cheesecake, brownies, broodje kaas of ham en andere versnaperingen kopen. De opbrengst wordt gebruikt als handgeld voor het pinkenweekend welke gehouden wordt op zaterdag en zondag 12 en 13 oktober.