Havenfestival; Rabobank IJmond Stage

Havenfestival; Rabobank IJmond Stage
RTV Seaport / Ron Pichel

Het Havenfestival IJmuiden vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Twee dagen lang staat de Trawlerkade volledig in het teken van kunst en cultuur, de visserij en de havens.

Rabobank IJmond is dit jaar naamgever van het podium dat volledig is opgebouwd uit zeecontainers. Met dit stoere Rabobank IJmond Stage benadrukt de bank zijn maatschappelijke betrokkenheid, want op dit podium treden vooral lokale talenten op. Het programma is in samenwerking met KOEL Creative Productions samengesteld met op zondag The Voice of Velsen als blikvanger. Op dit bijzondere podium zijn ook optredens van Orchestre Partout, dat voornamelijk uit vluchtelingen bestaat. Het Havenfestival is erg blij met de steun van Rabobank IJmond!