De Energierekening Omlaag!

De Energierekening Omlaag!
Foto RTV Seaport/PR

Op woensdagavond 26 juni is er een informatieavond bij BRAK! IJmuiden over kleine (woning)ingrepen die ervoor zorgen dat de energiekosten omlaag gaan. Wat kan je met geringe investering voor elkaar krijgen? En welke regelingen zijn er allemaal om je woning beter te isoleren? Hoe zit dit eigenlijk bij sociale huurwoningen? Wat kan en mag je doen? Experts van het Duurzaam Bouwloket vertellen het graag op deze laagdrempelige informatieavond.

De informatieavond is gratis toegankelijk. In verband met beperkte ruimte graag aanmelden via de website www.brakijmuiden.nl. Iedere tiende aanmelder ontvangt een bespaargadget! Het BRAK! huisje is gelegen aan het Kennemermeer, op het parkeerterrein vlakbij de kust. Geadviseerd wordt om op de fiets te komen, of gebruik te maken van het OV.