Win albums van Mariah Carey via radio

Win albums van Mariah Carey via radio
Foto RTV Seaport/PR

Luister woensdag 19 juni vanaf 19:00 uur naar radioprogramma GeerAkkoord, om te horen hoe je met een prijsvraag een pakket met zes albums van Mariah Carey kunt winnen.

Donderdag 13 juni j.l. trad de Amerikaanse zangeres Mariah Carey op in Amsterdam. Daarmee sloot zij haar ´Caution Worldtour´ af. Ze debuteerde in 1990 met haar single ´Vision of Love´ en heeft vele hits op haar naam staan zoals: ´Hero´, ´Dreamlover´, ´Anytime you need a friend´ en ´Always be my baby´.

Mark Metselaar was aanwezig bij het concert in de Ziggo Dome en geeft tijdens het radioprogramma GeerAkkoord via een Mariah Carey prijsvraag een pakket met zes van haar albums weg, waaronder haar nieuwste: ´Caution´. Het programma wordt uiteraard opgeluisterd met Mariah’s muziek.