In ‘Ascot-style’ naar Dorpsfeest Santpoort

In ‘Ascot-style’ naar Dorpsfeest Santpoort

Van zaterdag 27 t/m 3 augustus 2019 viert Santpoort voor de 260ste keer feest. Uit respect voor de 260ste editie heeft Santpoort van de Bond der Kortebanen het Nederlands Kampioenschap toegewezen gekregen. Dit zorgt op donderdag 1 augustus voor een extra feestelijk tintje op de kortebaan in Santpoort. De organisatie roept alle bezoekers op in “Ascot-style” naar de baan te komen.

Vorig jaar bezocht de Harddraverij Vereniging Royal Ascot, het mekka van de paardenrace in Engeland waar Queen Elizabeth de hoofdgast is. Na deze geweldige ervaring is besloten alle feestelijke gebeurtenissen tijdens het Dorpsfeest Santpoort in “Ascot Style” te vieren. Alle bezoekers worden aangemoedigd om chic gekleed te komen. Het concours hippique, agrarische dag en natuurlijk het hoogtepunt de Kortebaan zijn daar bij uitstek de ideale gelegenheden voor.

De organisatie verwacht veel hoeden (vooral bij de dames), fleurige jurkjes en nette, feestelijke pakken voor de heren. Hoe leuk is dat? Bekijk ter inspiratie de korte video die de bestuurders vanuit Ascot hebben opgenomen. https://bit.ly/2QXZt1L