Video: visdag voor mindervaliden

Video: visdag voor mindervaliden
Foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

Ondanks de regen kwamen zaterdagmorgen 21 mindervalide vissers naar het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid voor de jaarlijkse visdag. Na het startsein door wethouder Marianne Steijn werden de hengels uitgegooid. De vangst bestond uit zoute vissoorten zoals bot, schar, schol, tong, wijting en paling.

Na afloop van de visdag waren alle vissers aanwezig in café Kruiten in IJmuiden voor de feestelijke prijsuitreiking door wethouder Steijn.

In bijgaande video en foto’s van Chris Hoppenbrouwer zijn blije gezichten te zien van mensen die niet zo vaak in de gelegenheid zijn in de natuur te verblijven en deel te nemen aan recreatieve sportieve activiteiten.

visdag 2019 C0090T01 C0088T01 C0079T01 C0077T01 C0075T01 C0071T01
<
>
Foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer
%d bloggers liken dit: