Bankje in Spaarnwoude voor Annette Baerveldt

Bankje in Spaarnwoude voor Annette Baerveldt
Foto: Gemeente Velsen

Op vrijdag 24 mei 2019 is Annette Baerveldt, als oud bestuurslid van Recreatieschap Spaarnwoude, in het zonnetje gezet voor haar jarenlange inzet voor het recreatiegebied Spaarnwoude. Als afscheidscadeau en dank is een houten bankje aan haar geschonken.

Annette Baerveldt heeft het bankje onthuld met Bram Diepstraten, wethouder gemeente Velsen en tevens bestuurslid Recreatieschap Spaarnwoude. Op verzoek van Annette Baerveldt staat het bankje met uitzicht op het kunstwerk ‘Landschap van leysteen en marmer’ in Buitenhuizen, Spaarnwoude. In 2008 heeft het recreatieschap het kunstwerk Landschap van leisteen en marmer van Jan van IJzendoorn laten plaatsen. Annette Baerveldt was toen voorzitter van de kunstcommissie van het recreatieschap.

Het bankje is gemaakt van gerecycled hout van de oude bruggen uit de Houtrak.